Today for the first time we ate at Danilo's restaurant with unique dishes Consigli
Gabriella Malerba
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31 Marzo 2024
10,0
Frequento il piccolo, delizioso ristorante di Danilo Romano dal 2011 e ogni volta è, allo stesso tempo, una certezza e una piacevole sorpresa. La proposta è soprattutto di pesce con piatti originali e di eccellente qualità privilegiando prodotti stagionali e locali. Polpo alla piastra con maionese artigianale e chips di riso aromatizzate; crostoni di baccalà e cicorie selvatiche sono solo due esempi di piatti assaggiati questa volta. Poi ci sono gli insaccati di pesce, specialità della casa da provare assolutamente!
904StefanoC904
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17 Marzo 2024
10,0
The top of the top of the top of the sea flavour.
Mix of imagination and amazement for a restaurant that leaves you speechless.
A must stop every time I return to Salento!
Giacomo Pronello
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17 Marzo 2024
10,0
Very nice place, very kind and expert owner, very good dishes
lovely experience with unique house-preserved fish and fish salami. excellent primi (with fish) and desserts (without)
William Lytton
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12 Marzo 2024
10,0
Locale gradevole e pulito. Accoglienza calorosa da parte dello chef che "ci mette la faccia" presentandosi più volte durante la cena (ho apprezzato). Gradevoli gli antipasti (insaccati di mare) con accostamenti interessanti che valorizzando anche i prodotti della terra a Km3, ottimo il polipo scottato. A mio avviso da rivedere la porchetta di tonno cbt (troppo sapida) e il dolce (l'idea del frisamisù è interessante ma toglierei la mandorla tostata). Prezzi corretti. Nel complesso una buona esperienza.
alleone74
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19 Febbraio 2024
8,0
Fantastic experience. The fish sausages are really worth trying! The second courses and desserts are also excellent. Chef Danilo, with whom we chatted amiably, is very jovial and knowledgeable. We will be back to try the first ones!
Doignaz
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19 Febbraio 2024
10,0
Simple place, superlative food, those who like the seafood menu, Assoparlo prepared in a masterful way and different from the usual, it's fantastic, Danilo is his collaborator, very knowledgeable, helpful and welcoming, average price, we had a really good time and above all had lunch excellently
Antonio Parrotto
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06 Gennaio 2024
10,0
If only you could put even more stars it would deserve it, a warm welcome from Danilo, a truly unique host, the presentation of the dishes truly exhaustive, you can sense the passion and professionalism, what can I say, HIGHLY RECOMMENDED
stefania albano
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01 Gennaio 2024
10,0
We celebrated our anniversary together with the family at this restaurant, what can I say... a welcoming environment with the owner and chef Danilo together with his staff providing a unique welcome... let's get to the food... Danilo pampered us with his delicious creations. For those who want to taste specially prepared food, this is the right place, I recommend it.
Donato Costantino
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04 Dicembre 2023
10,0