Excellent food, perfect service, but the quantities of the starter are small given the price
Giulia Fradiani
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10 Marzo 2024
8,0
I ate one of the best lamb roasts, I found the first courses very good and delicate, also prepared for people intolerant to celiac disease, compliments to the staff. I will certainly return.
Noè Serjant
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09 Marzo 2024
10,0
What can I say... pleasantly satisfied from the start, with the hot appetizers and then moving on to the red venison pappardelle... a worthy ending also with their kebabs! Top!
Emanuele Ceci
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31 Gennaio 2024
10,0
I went on a Sunday with friends, even though the place was full the service was excellent. I tried the Vastricina Vastese off the menu and it was very good, together with the pork shank, I recommend it to everyone also for the atmosphere
Chiaras -
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31 Gennaio 2024
10,0
Ieri sera siamo andati a cena in questa piccola Hostaria, devo dire che cucina cibo buono e particolare, non le solite pietanze, cucina Pescarese, andrebbero assaggiate tutte le pietanze , complimenti al cuoco, super consigliato, fornito di buon Vino e Liquori. Sono molto cordiali e simpatici, buon servizio, complimenti.
roberto_mattogno
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26 Gennaio 2024
8,0
Excellent local food, small but well kept and clean, excellent service, ditto staff, I recommend it
Mirko Fusarelli
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20 Gennaio 2024
10,0
Tonight we had dinner with sandwiches from Osteria 36. Really special! In particular the Raffinato with porcini mushrooms and truffle. The bread is also excellent...not a small detail. They offered us the new Neapolitan fried food which we ate as an appetizer and really liked it. In short... as they say... mouth-watering.
Paolo Morani
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25 Novembre 2023
10,0
Consigliatissimo!!! Il personale gentilissimo, il cuoco eccellente, i prodotti di prima qualità. In coppia appuntamento fisso quando capitiamo da queste parti. Dettaglio non indifferente, ottima musica di sottofondo. Very good
alessandraaP6649XE
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16 Novembre 2023
10,0
Everything delicious and genuine! Try the fettuccine with porcini mushrooms and truffles and the kebabs!
Andrea Brancaleoni
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16 Novembre 2023
10,0
Spesso ci torno con la mia compagna e con gli amici.
Antipasti con salumi e formaggi ricercati e parti calde con influenza abruzzese veramente notevoli!
I primi al tartufo fresco sono buoni da impazzire!!
Scelta obbligata sono gli arrosticini tagliati e infilzati a mano cotti sulla brace!
Altrettanto consigliata e vasta è la selezione delle carni con provenienza internazionale oltre che italiana che si possono scegliere dal menu.
Attenzione professionale e maniacale nelle materie prime.
Una chicca è l'olio extravergine nuovo,ragazzi assaggiate che è un'esperienza!
Prezzi assolutamente in linea con la qualità proposta.
Straconsigliato!!!
Alessio Giordani
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22 Ottobre 2023
10,0