Young and modern environment. Industrial style as trendy these years but with notable customizations. Very friendly staff and kind service. The pinse mixture is excellent. The desserts are also very good
M. Bruschi
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03 Aprile 2024
8,0
Pleasant environment, smart and very kind waitresses. We ate Pinsa and supplì and cheese and sweet pepper chips, all delicious, excellent price
Alessandra Chiezzi
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27 Marzo 2024
10,0
Excellent pinsa and fried foods, among the best ever eaten, very wide choice of constantly rotating craft beers, now a point of reference in Rome
Adriano Attili
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12 Marzo 2024
10,0
Very good pliers and excellent service.
Riccardo gavasci
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10 Marzo 2024
10,0
Very nice, well-kept place, the staff is very kind and non-intrusive. The starters are delicious and super special, the supplì and the carció croquette are absolutely worth trying, the tongs are super!! There is something for all tastes and indeed, a difficult choice because you would like to try them all!! Good, quality ingredients! Great work guys!! We'll be back!
Silvia F.
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08 Marzo 2024
10,0
Excellent value for money. The pinsa is really excellent. Very friendly and professional staff. Absolutely recommended.
Salvatore Interlandi
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01 Marzo 2024
10,0
Nice and kind staff. The fast service. The dough of the tongs perhaps a little heavy
eliana Casciato
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28 Febbraio 2024
6,0
Abbiamo ordinato 2 supplì, delle patate fritte con salsa di nduja e miele, 2 birre e 2 pinse. Fritti buoni di qualità e non unti, dove i sapori si distinguevano bene gli uni dagli altri; salsa eccezionale. L'impasto delle pinse leggero e croccante cosí come il condimento sopra molto buono. I camerieri e i proprietari super gentili, da ritornarci!
Antonella De Caro
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25 Febbraio 2024
10,0
Abbiamo mangiato qui diverse volte ed ormai è una garanzia per noi. Fritti squisiti, pinse davvero ottime con prodotti di prima qualità.
Il menù varia a seconda della stagione, ogni volta ci sono delle novità squisite, ognuna più buona dell’altra.
Personale sempre gentile e accogliente. Location molto carina :)
Spesso è pieno, per prenotare consiglio di chiamare qualche giorno prima.
Consigliatissimo!
Federica F
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18 Novembre 2023
10,0
Se volete mangiare la pinsa, questo è il posto giusto. Ingredienti ed impasto veramente.buoni. Buonissimi anche i supplì. Unico neo là bruschetta fatta con i pomodorini cotti.al forno ( i pomodori nella bruschetta per tradizione devono essere crudi)
Servizio gentile
Thefork77
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15 Ottobre 2023
8,0