Excellent typically Piedmontese food, especially the first courses. I really loved the starter consisting of veal with tuna sauce, Russian salad and other small delights. We then ate tajerin with ragù, and ravioli with castelmagno. Everything excellent. Intimate, welcoming, candlelit venue. Very nice.
Stefy San
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25 Marzo 2024
8,0
Excellent veal cut! Good appetizer!
Typical Piedmontese tavern, with a typical lively tavern atmosphere! All the dishes were excellent, from the mixed starter to the dessert!
I had a cardoon flan with truly exceptional toma fondue, a must try!
Efimia Snitari
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24 Febbraio 2024
10,0
Legendary owners, truly incredible appetizers... See you for an impromptu jam.
F D g
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16 Febbraio 2024
10,0
The perfect pile. The bottles with candles are fantastic and make you want to remove the wax. So satisfying!
F R
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12 Febbraio 2024
10,0
Average food, not bad, not very good, adequate bill.
Definitely praise for the wines, nice choice
Vapor Tune
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08 Febbraio 2024
10,0
Locale molto caratteristico con personale gentile e simpatico.
Buoni e abbondanti gli antipasti, primi e secondi.
Da ritornarci per provare altre specialità
GiuseM_66
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22 Gennaio 2024
8,0
All really good. Exceptional agnolotti, a meat starter that I'm dreaming about tonight and incredible bonet. Friendly staff, calm atmosphere. I will be back soon! Congratulations to the chef and staff!
Marzia Castronovo
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20 Gennaio 2024
10,0
Osteria sincera in centro a Torino. L'ambiente è super accogliente, con una bella atmosfera intima e rilassata, con la luce delle candele sui tavoli che rilassa. Il servizio è impeccabile: ragazze di sala gentili e disponibili e gli osti simpatici pensano a chiudere il cerchio dell'esperienza. Personalmente trovo i loro ravioli i miei preferiti in città. Decisamente consigliato
Danilo Fasano
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15 Gennaio 2024
10,0
Sempre piacevole cenare qui. Umberto è un ottimo padrone di casa. Erano tanti anni che non passavo da Torino, l'atmosfera del locale è quasi la stessa, solo qualche luce in più ma le candele la fanno da padrone. Il clima è comunque da vecchia osteria. Cucina ottima e tipica piemontese. La cantina è ristretta e con prezzi umani.
Marco_Sommelier_13
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16 Novembre 2023
8,0