The place is very small with just a few tables. I went to this restaurant to eat some fish. At the entrance we are welcomed by a not very professional waitress who accompanies us to the table set with a paper placemat and cutlery and a napkin in a paper bag like in a pizzeria. We order 2 tasting menus. Very long waiting times. Appetizer with sea urchins and raw oysters that were truly excellent and fresh, a shame that they were served on a paper plate. The first gnocchi with sea urchins was excellent and well presented in a sea urchin shell. The second fillet of umbrima with cardoncelli mushrooms, the fish felt fresh and was a perfect match. All fresh, quality fish and well cooked, honest price, shame about the service and slowness. It can be improved.
anna maria Polverini
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25 Febbraio 2024
8,0
I came from Prato on purpose because I had heard about this place... Expectations were not disappointed. The place is really nice, not to mention the raw food. Sea lemons, percebes, mazara prawns, sea foam, scampi, oysters... impeccable owner. Price appropriate to the quality. Absolutely recommended!!!!!!!
Giada Bensi
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20 Febbraio 2024
10,0
Excellent experience, welcome as if you were at home, spectacular food with attention to the smallest details. Absolutely worth doing again. To anyone who left a negative review, I highly recommend staying at home.
Daniele Recanati
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16 Gennaio 2024
10,0
Siamo stati domenica a pranzo, quando si dice che:l'apparenza inganna arrivati dall'esterno non sembra un gran locale ma entrando si nota un locale accogliente e pulito, abbiamo mangiato zuppetta di cozze spaghetti di mare tagliata di tonno e frittura bevuto un ottimo vino qualità del pesce ottima lo consiglio vivamente.... Ci torneremo presto...
Sandra Fanfani
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04 Dicembre 2023
10,0
Si mangia davvero bene, piatti semplici e dal gusto autentico. La bravura dello Chef compensa lo stato un po' "vissuto" del locale.
Giovanni Forni
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22 Novembre 2023
10,0
L'eccellenza in tutti i campi, abbiamo scoperto questa gemma stasera, e ci siamo sentiti trattati come in famiglia, il titolare è una persona eccezionale, nei modi ,nella personalità e nella cucina.
La bellezza di trovare ancora una cucina degna di questo nome, in un tempo dove ormai la maggior parte non pensa più all'amore che è necessario per raggiungere determinati risultati non ha prezzo.
Torneremo al più presto.
Vi abbiamo adorati
Angelica Di bartolo
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01 Novembre 2023
10,0
Abbiamo cenato questa sera al Pepe Nero, pesce ottimo e cucinato in maniera impeccabile. Complimenti a Nico e a tutto lo staff per la simpatia e la disponibilità. Un bacio a Macchia 🦮
Alla prossima
Paolo Fondriest
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24 Settembre 2023
10,0