Quick Saturday lunch, decent dishes, precise and fast service, even though there were a lot of people
Danilo Ferraris
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03 Aprile 2024
8,0
One of the best restaurants for Piedmontese food in Turin.
Ennio Pagliaro
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02 Aprile 2024
10,0
The place is welcoming and the staff is friendly and knowledgeable. The menu is full of Piedmontese dishes, cooked with passion and can be felt in the dishes. I tasted a platter of cold cuts and cheeses as an excellent appetizer. Then I had a first course, really good.
The most beautiful area of the restaurant is on the right, a small wine shop with all the wines displayed on the walls. Really original and pleasant.
I ended the evening with a bitter, which was also of excellent quality and I had a hard time choosing it because they have a large catalog of grappas and bitters.
In my opinion the only flaw was the second one, which wasn't up to par with the rest.
Dehn Whitz
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31 Marzo 2024
8,0
We stayed in this place during the week, we had a good time but we definitely expected more. I found the gnocchi a little dry but the taste was exceptional. The meat arrived in two steps, but the first portions were a little cold. We are also sorry that we were not informed immediately upon our arrival that the shank was missing as there were 4 of us who wanted to try it. For the desserts I have to compliment them, well done!
Matteo T
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30 Marzo 2024
8,0
Average restaurant with average food. Waiter made us stand up twice while eating to get a wine from the wall shelves. Desert is very good.
Robert Roman
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30 Marzo 2024
6,0
Went there and back several times! Very pleasant atmosphere and staff, exquisite food, the minus star is only for the lack of Russian salad, which I love! Until next time!
Serena Kost
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26 Marzo 2024
8,0
All very good, patient and polite staff, which never hurts, in short, a pleasant lunch. I will definitely come back.
Sergio Gaveglio
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15 Marzo 2024
10,0
per chi ha tanta fame il posto è quello giusto, le porzioni sono enormi un piatto di tagliolini che strabordano e fatichi afinire, soprattutto se prima ha preso anche un antipasto anch'esso gigantesco che avresti già potuto finire lì. la qualità della materia prima è buona soprattutto la carne cruda che è la vera prova, manca qualcosa però nell'assemblaggio in cucina, i miei tagliolini al ragù di cinchiale erano completamente slegati, la carne cruda un tocco messo li nel piatto senza armonia di condimenti. insomma diciamo che con quello che c'è si può fare di più. il posto è carino, tipica osteria vineria con pareti piene di bottiglie, il conto senza sorprese che di questi tempi non dispiace. direi che per aperitivo con vino e tagliere è il top.
cipitata
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27 Dicembre 2023
6,0
Ho mangiato benissimo, servizio tranquillo solo il tavolino da due un po' piccolo se si prende la turineisa e due contorni.
Da tornare sicuramente
ABE11111
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27 Novembre 2023
10,0
Ho passato una piacevole serata accompagnata da un ottimo cibo piemontese.Ci tornerò sicuramente
Roberta
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15 Novembre 2023
10,0