Small restaurant, but welcoming and familiar, the owner "Pina", the collaborator Fabio and the others always ready to satisfy every request. Really good and refined food. I advise.
sante convertini
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06 Aprile 2024
10,0
The location is close to the road where vehicles continually pass, with all the imaginable consequences.
The dishes are minimalist, unlike the final cost, which according to all the diners is considered rather exaggerated. Experience not to be repeated.
Walter Corvasce
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25 Marzo 2024
6,0
Excellent food! Truly an experience worth repeating
Roberta Colaizzi
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23 Marzo 2024
10,0
Excellent service, well-kept place.
To return
Leonardo Bennardi
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03 Febbraio 2024
8,0
There is no doubt the choice of this restaurant has produced excellent results. Excellent service, excellent local food facing the sea. Quality and honest price. We will be back. Try it .
Franco Roberto
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25 Gennaio 2024
10,0
Directly on the Savelletri seafront we had a divine lunch and returned the next day because the owner and chef Giusi cooked a spectacular Rice, Potatoes and Mussels especially for us. Exceptional cuisine, impeccable service, kindness and friendliness of the dining room staff led by Fabio. Advised
La Formaggeria Roma
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23 Gennaio 2024
10,0
What can I say... the first time I took my wife to try this new adventure and from there it became a unique and routine experience.
A unique restaurant for us, full of friendliness, experience, professionalism and above all familiarity.
We go there and we feel at home, from the excellent food prepared by chef Giusy, to the welcome and service of the dear maitre d', from the good wines, first courses, second courses, desserts, but what can I tell you!
I highly recommend it, a place we care about a lot and we go there with our eyes closed every time!
We went to Savelletri to see the sea, but after trying Luna Rossa, we don't care much about the sea.
I conclude by thanking all the staff and with a famous quote…
"you call them if you want emotions".
Silvio the postman and Francesca.
Ps: the tiramisu revisited by them is crazy!
Silvio Tamborrano
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21 Gennaio 2024
10,0
Un esplosione di gusto ed estetica.
Qualità e ricercatezza in nome di antichi segreti della cucina materna.
Là chef Giusi rielabora elementi ereditati dalla cultura culinaria della madre in piatti moderni e succulenti utilizzando cibo di qualità.
Eccellente!
Personale all’altezza.
roso8
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20 Gennaio 2024
10,0
Excellent fish
Fabio kind and professional
Gemma Frigato
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20 Gennaio 2024
10,0
Scrivo questa commento poco positivo con molto rammarico poichè ho visto delle persone molto cortesi ed impegnate, a partire dal maître con molta esperienza che è una autentica macchina da guerra in sala, ma anche i più giovani ragazzi a supporto ed in cucina.
Ma quello che conta alla fine è quello che arriva nel piatto e nel mio caso non mi ha soddisfatto.
Da goloso di antipasti di mare, ho ordinato sia il misto crudo che la degustazione di cotti, che nonostante fosse per un minimo di due persone, non mi è stata rifiutata… e questo è ovviamente lodevole.
Ma nessuno dei due antipasti è stato all’altezza delle aspettative, normalissimi i crudi nonostante un prezzo importante e banali i cotti, identici a quelli che avevo visto girare negli altri tavoli, quindi non ridotti per la porzione singola.
Successivamente, dopo la delusione, ho preferito non proseguire oltre.
Forse è stata la domenica di pranzo nel pomeriggio, visto che alla fine mi sono seduto a tavola alle 14:30, come altri commensali del resto, magari troppo affollata… non so, ma in un altro posto molto vicino avevo mangiato benissimo sia la domenica che un sabato sempre a pranzo e sempre molto affollati.
Vista la simpatia verso il personale, spero che la mia possa essere una critica costruttiva.
slcolombo
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17 Ottobre 2023
6,0