Last night we tried Marcello Trentini's new menu
Few words, but the flavor of the universe.
Tongue, Prawns and Mandarin
Chicken Rossini
Capanegra
Veal and Tuna
Sweetbread, marrow and artichoke
Negative of Agnolotto Quadrato
Spaghettone with turnip tops, eel and 'Nduja
Pigeon, Truset and Beetroot
Hazelnut soufflé
“The preparation of the meal requires an investment of time, attention and care, which constitutes the measure
empirical love of the one who prepares the food towards the one or those who have to eat or who are invited to do so. Even presenting a dish requires time and art, therefore attention towards others and the desire to provide pleasure. Presenting food is the signature of the chef or cook, it is a smile that expresses the joy of offering what has been prepared for someone. In fact, if it is true that those who prepare food obey culinary traditions received from the family or learned from recipe books, it is also true that they think about the recipient to whom they will offer the food. He reflects carefully on whether that food can please that specific person, whether it is compatible with his tastes and dietary needs, whether he can like it or not, to what extent it should be offered, because even the measure of eating must be considered carefully."
Extraordinary
agnese bianchino
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29 Febbraio 2024
10,0
Ate here in 2020 and I have excellent memories of it.
I promise to return.
Dango Pix
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22 Febbraio 2024
10,0
Very good experience. Most dishes are very good. Well catered by staff.
Yang Tian
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28 Gennaio 2024
10,0
Marvelous!!!
Fantastic menu, cellar, service and environment.
francesco bonfiglioli
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16 Gennaio 2024
10,0
Definitely a unique experience.
Professional and trained staff. Cozy restaurant.
The menu offers tasting of 5 or 10 dishes, or you can order a La Carte but the price per dish becomes high.
We ordered the 10 course menu. The dishes offered are good but some are a little "risky" for my tastes, for example the onion pasta or the venison.
The dishes with pigeon, cabbage, veal and others are fantastic.
Silvia Zoppolat
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13 Gennaio 2024
8,0
Un ristorante ottimo per eventi speciali.
Una cena tutta da scoprire! Ottimi piatti non convenzionali.
elvio faes
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08 Dicembre 2023
10,0
La figlia ci ha regalato quest'esperienza, così io e la moglie siamo andati a
provare il primo stellato della nostra vita. Un pò intimoriti dall'ambiente, dopo poco tempo eravamo a nostro agio con la collaborazione del personale di sala gentilissimo e professionalissimo. Menù da 5 portate, che dire, una più buona dell'altra con gusti insoliti e accostamenti a volte azzardati ma sempre ottimamente riusciti. Ottima l'assistenza ai tavoli con spiegazioni dei piatti avvincenti ed esaurienti. Decisamente un esperienza piacevole. Non dico i piatti perchè variano in continuazione.
Roberto59Collegno
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30 Ottobre 2023
10,0
Ci torno sempre con immenso piacere! Personale top cibo buonissimo e location pulita! Che volete di più ❤️ Grazie
F. sca Spagnolo
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09 Ottobre 2023
10,0
L’uomo nero, che nella leggenda di paese, si “arrabbiava” con i bambini che non finivano il cibo ha dato vita vent’anni a questo ristorante.
Il servizio è molto attento e gestito in modo superlativo dalla proprietaria, in cucina il socio prepara piatti, anche “vecchi” di dieci anni come attuali, 10 anni consecutivi di stella non possono essere un caso e in ogni particolare si denota ricerca e amore per questo lavoro.
Ci siamo sentiti “a casa” e questo se ami il buon cibo è un altro valore aggiunto.
Insomma una vera magia.
eldolz
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01 Ottobre 2023
10,0
For me one of the best restaurants in Europe. Great food nice people good wine at fair prices
walter strauch
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22 Settembre 2023
10,0