Abbiamo festeggiato il 50 anniversario di matrimonio ,un posto da noi conosciuto e come sempre la qualità ed il prezzo fanno la differenza con altri posti,il posto è meraviglioso ,il servizio è ottimo e puoi mangiare a consiglio del titolare o ordinare a tuo piacimento e trovi sempre ottimo,la spuma di grana è provare x credere,le patatine fritte non sono le solite ,gli affettati ed i formaggi di alta qualità e x chi è più giovane la carne è eccellente ,x non dire della torta fatta in casa ,una serata indimenticabile con i miei famigliari ed amici,grazie Egidio e ai suoi collaboratori.
Fearless46635441877
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03 Marzo 2024
10,0
It is probably one of the best restaurants in Jesolo if not THE BEST. Here we don't waste time with useless frills and decorations, we focus on the raw material. Simple dishes but of impeccable quality! Truly top quality and refined products. Mushrooms hand picked by them, hams I have never tasted before, incredible meat, it is perhaps the only restaurant I have ever been to where I had NOTHING to complain about. Everything was perfect, starting from the bread.
They bring you a nice basket with different types of bread and a jar of salted butter, already here you will spoil your taste buds! The starters are special, the first courses even more so, the meat is wonderful and the desserts are no less.
It's a very small place with a style that's 100% faithful to the years... I think 80's, it seems like a leap into the past and anyone who doesn't appreciate it doesn't understand! The chef is the owner and assists you personally and the waitress is very good and kind.
A place you absolutely must try at least once!
DARIO DAL PRA'
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28 Gennaio 2024
10,0
Typical Venetian tavern.
Excellent dishes and food quality.
Agostino M.
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14 Gennaio 2024
10,0
Excellent food and there is no lack of particularity regarding the raw materials. Advised.
NICOLA ACERBONI
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05 Gennaio 2024
10,0
Very hospitable, delicious starters and cold cuts, everything good, from the first course to the dessert!
PS.: they also make a skewer cooked for 10 hours which is amazing🤤
PPs.: ask for the homemade porchetta, it's the best you'll find!
Sebastiano Mambretti
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30 Dicembre 2023
10,0
Many restaurateurs (or presumed such) should come to Pavan's lessons. Yet there is no trick, there is no deception: just buy the highest quality raw materials, without looking at the euro difference with perhaps a poorer supply, then cook them with great skill and love, as tradition dictates... this is the result it served.
Marco Zamuner
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21 Dicembre 2023
10,0
A few days ago we stopped for lunch as we were passing through. Excellent food, high quality and plentiful. Adequate price.
Beatrice Benedetti
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11 Dicembre 2023
10,0
Estremamente carini e gentili. Nonostante mi sia presentato alle 14.15 di un piovoso giovedì novembrino hanno preparato al volo un raviolo ed una verdura cotta davvero buoni e a prezzi onesti.
Molto apprezzato anche il caffè, gentilmente offerto! Da tornare.
John
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30 Novembre 2023
10,0
In the area of the fish restaurants a super well meat restaurant.
Marc Weyns
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20 Ottobre 2023
10,0
Location: super rilassante davanti al Sile, molto verde, ci passano poche macchine, dei clienti per venirci.
Cibo: vario dagli antipasti, consiglio i salumi ai primi dagli gnocchi ai ravioli e altro.
Servizio: veloce e preciso, educato.
Prezzo: per quello che mangi ci sta, leggo in altre recensioni un po’ caro, però ad esempio la tagliata era davvero tenera, magari in giro risparmio ma è piena di nervi…
Quindi più che buono e ci tornerò ancora.
higuita_1
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08 Ottobre 2023
8,0