Had lunch today, Easter Eve, 9 people for lunch. Attentive and friendly service, among the first courses very good passatelli, then good mixed fried food and tartare. The sobet is not the usual cheap one but practically an excellent fruity ice cream. Well done.
Roberta Zioni
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30 Marzo 2024
10,0
Super service and excellent food, simply unique environment
Ivana Ferrante
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30 Marzo 2024
10,0
Quality food with great service. I recommend the sautéed octopus and the burrata ravioli with red tuna petals (raw)
Luca Mazzetti
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29 Marzo 2024
8,0
All very good but going to a fish restaurant where the menu is limited and where by ordering a grilled fish or a peppered mussels the answer is: it's not on the menu...leave it like this....prices a a little high. For the rest it's excellent.
Maurizio Re
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26 Marzo 2024
8,0
Excellent raw appetizer, good risotto and also very good sorbet, nice atmosphere, top notch staff.
Marco Bertocchi
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25 Marzo 2024
8,0
Great experience, I will definitely come back.
Midweek evening at the end of March with a friend, quiet and welcoming place, well furnished, excellent vinyl music, carefully done by the always smiling owner.
Excellent octopus as a starter, as were the tuna and passatelli, not to mention the desserts... cheesecakes and macarons with coconut mousse and salted caramel... oh my, exceptional.
Beatrice
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22 Marzo 2024
10,0
Excellent innovative fish restaurant with high quality products, truly special
Cristy
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11 Marzo 2024
10,0
The restaurant was recommended to us by the hotel. A really good tip! Dad staff was courteous and professional, as well as lively and humorous. The dishes are refined and prepared with high quality. A big compliment. We went there the next day with friends who were also thrilled
annKatrin Ferstl
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09 Marzo 2024
10,0
Cenato in coppia in questo bel localino sul porto canale di Cervia. Ambiente moderno ma non freddo, pregevole musica di sottofondo, peccato per la mancanza delle tovaglie.
Servizio attento e professionale del titolare. Abbiamo apprezzato la qualità delle proposte (poche ma meglio, sono molto curate) e delle materie prime.
Unico aspetto negativo: i tavoli piccoli e non abbastanza distanziati.
Preso due tortelli alle canocchie e pomodorini confit eccezionali. A seguire filetto di rombo con carciofi ugualmente eccezionale. Ottimo l’Albana secco biologico a calice dell’azienda Santa Lucia.
Ottimo ma scarso (sic!) il rum Don Papa.
Calcolate prezzi medio alti ma giustificati., è uno dei migliori ristoranti di Cervia.
Fausto F
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28 Febbraio 2024
10,0
Il locale è carino, sul porto canale. L’accoglienza è cordiale, il servizio cortese e sollecito. I piatti sono ottimi, sia quelli tradizionali (spaghetti alle vongole e fritto misto), sia quelli più innovativi (quaglia farcita e filetto di rombo). Abbondanti le porzioni. Molto buono anche il pane, che viene più volte riassortito. Deliziosi i dolci: sorbetto al mirtillo e tiramisù al caffè. In due, bevendo solo acqua e due caffè abbiamo speso 105 euro, un prezzo adeguato per un ottimo pranzo. Lo consigliamo.
KlasseDirk
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14 Ottobre 2023
10,0