We stayed in this tavern after many years. The change in management has helped a lot!! An authentic and welcoming Mantuan tavern.
Excellent food!
Chiara Amedeo
.
17 Marzo 2024
10,0
A Saturday evening dinner that I consider excellent. Cozy atmosphere, excellent service and very good food. I will return to try other dishes
Jessica Musoni
.
03 Marzo 2024
10,0
In an area that is certainly not central, but convenient for those passing through, an unexpected, welcoming place characterized by traditional Mantuan cuisine.
Very friendly and helpful staff.
The pumpkin tortelli are very good, but the riso alla pilota with puntèl is even better: less frequent to find, especially in this more authentic version cooked in the cauldron.
The tagliatelle cake is also good.
Marco Frati
.
03 Marzo 2024
10,0
Excellent tavern, well-trained and friendly staff, well-prepared dishes and excellent quality, we'll be back
Giancarlo Martelletti
.
24 Febbraio 2024
10,0
Ate with friends in this historic tavern, recently taken over by Elena and Flavio. What can I say, an experience absolutely worth repeating, I am a vegetarian and I found a buffet of seasonal vegetables, cooked with attention and care (the pumpkin was absolutely exceptional!). I had the pumpkin tortelli with vin cotto, a new flavor for me, but absolutely spot on, compliments to the chef Flavio! I continued with a cheese and mushroom fondue on rice polenta, truly excellent, and concluded with a nougat semifreddo accompanied by a delicious passito wine, recommended to me by Elena. We will be back very soon...
Lucia Faroni
.
18 Febbraio 2024
10,0
The top of Mantua cuisine! Intimate and welcoming venue, excellent and attentive service. A wonder for the palate!
Sara Gandolfi
.
17 Febbraio 2024
10,0
Ambiente confortevole e intimo. Cucina superlativa. Ho finalmente trovato i tortelli di zucca come li faceva mia nonna ❤️❤️❤️
Alioscia Rosa
.
16 Febbraio 2024
10,0
Dal primo febbraio è partita una nuova gestione con lo chef Flavio in cucina e la moglie Elena in sala. Mantovani doc con lunga tradizione nella ristorazione propongono un menù legato alla storia della cucina mantovana ma anche con aperture moderne . Di rilievo agnoli e tortelli di zucca fatti in casa , risotti alla pilota con pesto di maiale e con pesce d acqua dolce, stracotti e cacciagione solo per citarne alcuni. Tra i dolci l immancabile sbrisolona e la tagliatella da antiche ricette di casa. Il tutto servito con gentilezza e maestria su tovagliati bianchi in un ambiente curato dai richiami liberty dell' epoca di prima apertura del locale risalente al 1911 . Il nome stesso Tripoli era stato dato dai proprietari in onore delle conquiste del regio esercito in quel di Libia e Tripolitania.
fabrizio canuti
.
13 Febbraio 2024
10,0
Ristorante consigliatissimo, tutto ottimo. È possibile provare sapori ricercati, ma anche ricette antiche. I proprietari sono delle persone di una discrezione ed educazione ormai rari.
Giulia Migliore
.
28 Dicembre 2023
10,0
Un'esperienza molto interessante. Piatti curati con ingredienti genuini. Nel menù si mescolano bene piatti della cultura Mantovana e della tradizione siciliana. Proprietario molto cortese e attento. Ottimi i dolci. Prezzo giusto in relazione a quanto proposto.
392davidea
.
26 Novembre 2023
10,0