Better pasta carbonara than I had in Rome. Friendly, helpful staff. Nice place for a quiet comfortable dinner.
Joseph Siemiatkoski
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29 Marzo 2024
10,0
restaurant located in the center on a side street off Via Indipendenza. The place is nice, typical and welcoming, the food is very good as are the staff. We will definitely be back
Loris Intra
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10 Marzo 2024
10,0
We found ourselves at Pino by chance and even though we hadn't booked they found us a place inside even if it was on a Sunday for lunch. Very kind and attentive staff, delicious dishes and very generous portions. The perfect location on Via Indipendenza, a stone's throw from Piazza Maggiore. I recommend to everyone
martina achille
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10 Marzo 2024
10,0
Just a great experience!
Really good food and great service.
I will definitely go back.
Adolfo Arena
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30 Gennaio 2024
10,0
The food is very good, excellent pizzas and I ate a delicious Bolognese cutlet. The staff is very kind.
Angelo Cannarozzo
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30 Gennaio 2024
10,0
siamo passati di qua per caso e ci ha attirato il posto, per provare abbiamo preso sia piatti di pesce che la pizza, che dire? tutto ottimo! qualità prezzo più che giusta per i miei gusti! personale cordiale e posto molto carino , ci tornerò sicuramente. BRAVI CONTINUATE COSÌ ALLA PROSSIMA!
Stefania Albanese
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19 Gennaio 2024
10,0
Servizio veloce, personale disponibile e qualità del cibo molto alta! La pasta allo scoglio era buonissima
Khadija Zahrane
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18 Gennaio 2024
10,0
Parto innanzitutto facendo i complimenti allo staff e alla disponibilità di tutti, ci avete fatti sentire come a casa! La vostra cordialità unita all’ottimo cibo ( la pasta fatta a mano da voi in primis) , che dire , chapeau! Quando torneremo a Bologna sicuramente sapremo dove andare a mangiare, grazie mille di tutto ragazzi !
Naghi El Mansy
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02 Gennaio 2024
10,0
Ristorante accogliente, cibo molto buono (sia ristorante che pizzeria) e servizio gentile e accurato. La posizione è molto vicina al centro. Lo consiglio!
Luisa T
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09 Dicembre 2023
8,0
We loved the food here. The cold cuts and deep fried bread starter (gnoccho fritto, I think) was really so good - all of it: the prosciutto, the mortadella and the salami as well as the bread. And the tortellini in brodo was one of the best I’ve tasted - the broth had a depth of flavour and the tortellini were perfectly cooked. Yum.
The service was excellent too, really friendly and enthusiastic. Not fluent English, but good enough. Better than my Italian.
WF1678
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14 Ottobre 2023
10,0