We arrived from Ferrara on Thursday evening and had dinner with you.
The very kind waiter showed us the specialties.
We ate focaccia filled with stracchino and the addition of rocket and Fassona cheese and a potato stuffed with porchetta d' arriccia and stracciatella.
All delicious and delicious.
Excellent service and excellent dishes.
ELENA DEBIAGI
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06 Aprile 2024
10,0
Excellent food, best to book as it's always full
Marta Lenci
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07 Marzo 2024
8,0
The restaurant has an internal room and an external dehor under the porticoes.
The strong point of the place, as the name suggests, are the stuffed potatoes, but also meat-based dishes, piadinas and bruschetta. There is also a good choice of wines and beers. The prices of the dishes are very accessible, the waiting times are minimal, excellent the dining room staff.
Angela Dimase
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04 Marzo 2024
10,0
Nelle vicinanze di Porta Nuova, sotto i portici, un bistrot piccino ma che riesce ad accogliere anche all’aperto se la stagione lo consente. Noi abbiamo cenato fuori verso la fine di aprile e siamo stati bene. Dal nome del locale si evince che il piatto forte è costituito da patate (di montagna, saporite e molto buone) farcite in diversi modi, noi abbiamo provato quella alla salsiccia di Bra e quella al crudo di Parma e toma d’alpeggio, entrambe gradevoli e sazianti, visto che la grammatura media delle patate che qui utilizzano è sui 400 grammi. Abbiamo anche preso un’ottima focaccia con stracchino che servono già porzionata su un tagliere, leggerissima perché senza lievito. Servizio rapido e cordiale. Con acqua, conto più che ragionevole sui 18 euro a testa.
Iaia C
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03 Marzo 2024
8,0
Located next to the station and very convenient to trains and food! Lots of people coming and going, narrow and unstable tables, smells of cheese. They got my order wrong by bringing buffalo instead of Burrata, but the raw (very young) was good, as was the wine and the cheesecake with dry biscuit. The bread is also good. €55 for 2 dishes, dessert and wine
allegra alacevich
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01 Marzo 2024
8,0
Exquisite food, impeccable service and exceptional staff!
sebastiano migliore
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01 Marzo 2024
10,0
Welcoming and strategic place due to its position, particular food especially in the choice of raw materials, helpful and well-trained staff also to welcome different ethnic groups
Especially recommended for those who want to break the mold
Turin is its nuances
And as Paganini said. “DO NOT REPEAT” each dish is unique
andrea calcagnolo
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28 Febbraio 2024
8,0
Buono il pranzo, molto simpatici i camerieri
arnel hajdarevic
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20 Febbraio 2024
10,0
We went to dinner with my children, because we had previously been on a trip to Turin and we wanted to show them how good the food is there, we ordered potatoes stuffed with whatever you fancy at that moment, hamburgers, we had a very good dinner, served quickly and everything very rich. Surely if we return to Turin, we will eat there, in fact, my daughter is going on an end-of-year trip to Turin and she will eat for sure, she already knows where she is going.
Olga O.
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17 Febbraio 2024
10,0
Piccolo locale nei pressi di Porta Nuova con 6/7 coperti ben distribuiti. Il piatto forte è ovviamente la patata ripiena con numerosi e diversi condimenti. In realtà c'è la possibilità di spaziare con piadine, hamburger e taglieri. Noi abbiamo scelto un'ottima patata ripiena con rostbeff e burrata - abbondante - e deliziosa - insieme ad un piatto di verdure. Il personale è cordiale e veloce. In meno di 30 minuti abbiamo fatto tutto. Prezzi contenuti. 29 euro in due. Consigliato.
aaenne
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17 Gennaio 2024
8,0