The apotheosis of the artichoke...unique experience to be repeated, excellent
Massimo Eletti
.
27 Marzo 2024
10,0
Service and friendliness go hand in hand with the food. Very high quality. Everything delicious!
Roberta Placati
.
24 Marzo 2024
10,0
I am only reviewing the restaurant, where I ate last night with some friends. Truly excellent dishes, based on artichokes or meat (very tender), all seasoned with good oil and lots and lots of experience. There wasn't half a negative note and every taste was an expression of amazement at the table. Open cellar, well stocked, even if we "only" drank the excellent Cesanese. Local artisanal desserts, sour cherry tarts and amaretti biscuits. Truly, I haven't left a restaurant so satisfied in years.
Alessio Pagliaroli
.
23 Marzo 2024
10,0
Which artichoke do you like??
They welcomed us with a smile and immediately made us feel at home, served as an appetizer a multitude of dishes starring His Majesty the artichoke, what can we say, one better than the other from fried to battered to roasted fried artichoke stems.... In short everything tasted good and true, the meat was excellent, very soft and tasty, the dry sweets were wonderful.... The price??? In line with the quality of the food
Will we go back??? Definitely.... after disposing of all this...😂
Cinzia Grossi
.
18 Marzo 2024
10,0
Consigliatoci da amici… siamo stati un sabato sera in questo ristorante tipico sezzese…. Specializzato nella carne e nei carciofi!!!!
Molto molto succolenti tutte le portate e devo dire anche belle abbondanti ….. lo consiglierei a tutti …. Veramente ottimo!!!! Da provare .!
williamcW6561YG
.
16 Marzo 2024
10,0
Definitely based on artichokes..
Salvatore Di Crocco
.
11 Marzo 2024
10,0
Excellent cuisine based on artichokes
Roberto Antonella
.
07 Marzo 2024
10,0
If you want to have a real artichoke experience you must come to this family-run inn. On weekends they can handle large numbers easily, but if you happen to go there on other days the feeling is the same. Excellent grilled meats and many ways to cook the artichoke and all of the highest level. Good raw materials and cuisine according to the Sicilian tradition.
Francesco Pansarella
.
05 Marzo 2024
10,0
We went on a trip to Sezze, we found this restaurant on the internet given that the reviews were all negative, I must say that they are all false and it is true that it is a little dated but I must say that the food is excellent and the owner is very friendly. I will definitely return, I recommend Marco from Rome
Marco Santi
.
02 Marzo 2024
8,0
Veramente un ottimo ristorante. Partiamo dalla cordialità e gentilezza del personale e del proprietario, che è venuto più volte al nostro tavolo per consigliarci e vedere che tutto andasse bene.
Siamo stati li un sabato a pranzo, 22 adulti più altrettanti bambini.
Abbiamo ascoltato i consigli del proprietario, che ci ha consigliato di prendere l'antipasto della casa e poi decidere come procedere. infatti dopo l'antipasto di una marea di portate, con sapori e gusti ottimi, siamo passati ai primi e ai secondi.
In fine dolce, sorbetto, caffè, amaro.
Come secondo consiglio di provare la zozzona, mi sembra si chiamasse così. Un filetto di manzo, con sotto del pane bruscato e sopra lardo di colonnata con scaglie di tartufo. La carne si quaglia in bocca.
Peri bambini un menù di pasta al sugo, cotolette e patatine.
Abbiamo pagato 60€ per adulto, i bambini compresi nella cifra.
Per la qualità e quantità, prezzo più che giusto.
Gianluca S
.
15 Ottobre 2023
10,0