Excellent food.. very helpful owner.. homely atmosphere!!!! TOP!!!
Anna Gabbianelli
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04 Aprile 2024
10,0
Very good, especially starters and meat, recommended.
Marco
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19 Marzo 2024
10,0
The hill from Pifin is a historic place in the area, you can eat both meat and fish reasonably well, they also make pizza and it's very good
The place definitely needs to be given a makeover, nice in the summer with the outdoor tables, you can enjoy an exceptional view all the way to the sea
The service is quite organised
Gianluca pierfederici
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18 Marzo 2024
8,0
Great food, friendly and helpful staff.
Cristiano Cuglia
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07 Marzo 2024
10,0
We were in this place a month ago as a group and we wanted to return today for lunch with the family... well what can I say. Despite the full restaurant we were treated divinely... we ordered the fixed menu at 30 euros for adults and a first course and a second course for children plus dessert. The menu includes appetizers, two tastings of first courses and grilled food, all very abundant and delicious.. the appetizer also includes beans and tripe only for connoisseurs!!!! We went out on a stretcher because of how much we ate...even the desserts are delicious and plentiful!!! For what we ate we spent less than MC Donald's.... exceptional owner and staff!!
Matteo Molinelli
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21 Gennaio 2024
10,0
Ambiente informale, cibo e cucina casalinga.
Giacomo Brarda
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25 Dicembre 2023
10,0
Tomaso il proprietario é una forza della natura. Simpatico e professionale. ANTIPASTO SUPER PER MODO DI DIRE ANTIPASTO È UNA CENA COMPLETA....STRACONSIGLIATO
matteo streppa
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14 Novembre 2023
10,0
Si tratta di una trattoria molto carina, il proprietario Tommy è alla mano. Vi porterà cibo tradizionale in quantità industriale, perciò quando ordinate non ditegli di non esagerare altrimenti lo farà a posta e vi porterà ancora più cibo. Il cibo è molto buono e come detto in precedenza è molto abbondante. I prezzi, in considerazione della quantità e qualità, sono anche bassi. Da provare.
Giuseppe Grillo
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13 Novembre 2023
10,0
Cucina tradizionale (anche per vegetariani) con un occhio all'innovazione ma mantenendo la tradizione, grande scelta tra primi piatti buonissimi e diversi tagli carni locali e formaggi anche loro molto buoni, per non parlare degli antipasti particolari e molto sfiziosi come i dolci del resto, insomma una garazia anche a livello di qualità prezzo.
Il tutto in una location in piena campagna e soprattutto con la simpatia che non manca mai del titolare Tommy
Giovanni Passerini
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10 Novembre 2023
10,0
Ottimo cibo, porzioni molto abbondanti. Proprietari cortesi e cordiali. Non lasciatelo senza aver assaggiato la moretta di Fano. Grazie Tommaso per la ricetta. Consigliatissimo
Maria Timoshina
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17 Ottobre 2023
10,0