We went for the anniversary. Intimate and welcoming venue, trained and attentive staff. Delicious, refined, good and genuine food at the same time! Really highly recommended
Denise Bonetti
.
04 Aprile 2024
10,0
We returned after a few years, always at the Top.
mirko zozzi
.
02 Aprile 2024
10,0
The best value for food in the region. Super food, super service a great culinary experience
Oliver Camponovo
.
01 Aprile 2024
10,0
Excellent selection of appetizers and giardiniera vegetables
Roberto Corona
.
07 Marzo 2024
10,0
This is an incredible place and a must when around Garda. Service was incredibly understanding and kind and when food came, Oh my God!!! Everything was prepares auto such care and taste….
Nancy Bavestrello
.
07 Marzo 2024
10,0
I returned after many years. Rediscovered the excellent quality of the food, the friendliness of the owners and a very nice renovated environment. Certainly worth repeating
Cristina Gasco
.
01 Marzo 2024
10,0
We went with the football team committee.
7 enthusiastic customers after last year's experience (equally excellent).
The combination of products on the cold cuts and cheese platter is excellent! Honorable mention for the caramelized Tropea onions!
We will definitely be back.
Omar Ruggirello
.
25 Febbraio 2024
10,0
Eccellenti salumi e formaggi ed altre prelibatezze presentate in modo originale ed elegante. Tutto buono, proprio tutto. Prezzi ragionevoli. Torneremo
banele
.
12 Febbraio 2024
10,0
Thank you! Finally strong flavours, excellent raw materials and excellent service. Even the wine did not disappoint, the vintage of the wine coincides with what was declared on the menu and this is no small detail.
segretaria Primaria
.
09 Febbraio 2024
10,0
Coniuga la tradizione del territorio con il gusto e la ricerca culinaria contemporanea.
Vanno per la maggiore le stuzzicanti composizioni di formaggi e pesce accompagnati da verdure e gustose idee ma soprattutto quelle con desiderabili salumi quali la Culaccia di Parma, il Salame Rosa, il Pata Negra, il Crudo affumicato...
Materie prime selezionate, ingredienti di prima qualità, accuratamente scelti per prelibatezza e genuinità.
Benché invogliati da internazionali Angus e Tomahawk, siamo stati sedotti dalle più nostrane Tagliatelle con Porcini di Borgotaro, dal Baccalà mantecato e da quello alla vicentina con polenta; davvero top, deliziosissssima, la lacustre trota marinata con puntarelle e burrata.
L'ambiente è piacevolmente moderno e confortevole; in sala grandi sono l'attenzione e la cortesia; il locale è affollato anche grazie ad una clientela locale affezionata, che torna spesso. Una sosta gastronomica consigliata.
annieok2014
.
16 Ottobre 2023
8,0