Delicious risotto with pumpkin and porcini mushrooms.
Very tasty tortelli with herbs, the best I have tried so far in Parma.
Very welcoming and family atmosphere.
I advise.
I liked everything, from the starter to the dessert and the homemade nocino.
I'll be back soon.
anna uzzo
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07 Aprile 2024
10,0
The trattoria "like it used to be", fantastic food, friendly environment, very honest prices.
Andrea Denini
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02 Aprile 2024
10,0
What a......exceptional place, the boiled meats, exceptional view of cured meats, very good quality for the price.
ivano convento
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30 Marzo 2024
10,0
I AM A DELIVERY CUSTOMER ALWAYS PERFECT AND WHEN
AN INCONVENIENCE HAS HAPPENED AND... IT CAN HAPPEN
SOLVED WITH QUICKNESS AND SO MUCH GENTLEMENESS.
Roberto Zilocchi
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16 Marzo 2024
10,0
I went to dinner with my mom last night. We took the Nando's starter: excellent fried pie, excellent salami, a fabulous giardiniera, delicious parmesan and the divine polenta with truffles.
We had the cappelletti with fondue (exceptional) and the erbetta tortelli (very good) as first courses.
All accompanied by a delicious Lambrusco.
For dessert I had the eggnog semifreddo with pumpkin jam, it was oh my God, a delight for the palate.
Rustic and welcoming place.
The staff are all very nice and make you feel like you are at grandma's house.
I already knew the place and it is a guarantee as always.
Margherita Colla
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13 Marzo 2024
10,0
Typical Parma restaurant with excellent starters, first and second courses and divine trifle. fast and organized I must say from 9.5
Sereno Del Giudice
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10 Marzo 2024
10,0
A classic from our province.
It's always a pleasure to come back.
Gian Luca Occhi
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25 Febbraio 2024
8,0
If you're nearby - go there! I've never eaten ribs as good as I did there!
Andy Sasta
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19 Febbraio 2024
10,0
…… come ogni anno ci troviamo i primi di dicembre per fare la maialata……
Come da consuetudine antipasti, primi e secondi tutto a base di sua maestà “ il maiale”…..
Che dire, abbiamo speso giusto in linea con quello che abbiamo mangiato…… ci siamo abbuffati ma non eravamo assolutamente appesantiti dal cibo…..
Riso e verze era qualcosa di spettacolare, così come le costine, la lingua e il cotechino…..
Al prossimo anno…..
ClaG_12
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02 Dicembre 2023
10,0
Bella trattoria tipica emiliana, in aperta campagna ma poco distante da Parma. Cucina tradizionale con pasta fatta in casa e antipasti luculliani. Abbiamo provato crudo e culatello, polenta con fonduta e tartufo e poi ci siamo gettati sui primi piatti con assaggi di tagliatelle al ragù d'anatra, con salsiccia, risotto con zucca, tortelli alle erbette ..... a seguire cotechino con il purè e le verze. Insomma una goduria. Accompagnato da un ottimo lambrusco, abbiamo apprezzato lo stile e il servizio del locale. Spesa sui 40€ cad. (un pò più del previsto, ma abbiamo mangiato davvero tanto!)
sergiot192
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21 Novembre 2023
8,0