Lucio Nocera..... A name a guarantee
Luigi Serio
.
07 Aprile 2024
10,0
Very good food and pizza. Family atmosphere and very friendly staff.
Nice find!
Valentina Cagnazzo
.
03 Aprile 2024
10,0
Informal but nice atmosphere, friendly staff and very good food
Advised
Michele Giatti
.
27 Marzo 2024
10,0
Very well eaten, very nice setting
Carruzzo “cris” christophe
.
18 Marzo 2024
10,0
Classic trattoria from Southern Salento, very informal room, friendly and helpful owner and waiters and a fantastic fireplace that warms the environment in every sense. The menu also reflects the style of the restaurant, with very simple and traditional dishes.
We didn't want to eat too much, so we only had a mixed fry and a house starter divided in two.
The fried food was excellent: good, plentiful and at a really honest price. We were a little disappointed by the house starter, we expected more variety and more typical dishes. The truffle with which we finished dinner was excellent. Great prices and excellent quality of food.
Overall positive experience, we will definitely return to try other dishes on their menu.
Antonio Cretì
.
16 Marzo 2024
8,0
Posti come questo sono da preservare. Il cibo ottimo, il servizio celere, la qualità del cibo e del vino hanno reso una cena una bella esperienza. Sembrava di esser tornati a cena dalla nonna dove non c'è nemmeno bisogno di chiedere, ne di vedere un menu, ci si siede sì mangia e si passa il tempo con la propria famiglia nel migliore dei modi. Ci torneremo sicuramente. Grazie
alicer225
.
15 Marzo 2024
10,0
Decentralized place in a quiet area, it feels like eating at home. We had a karaoke night and it was enjoyable. good value for money
Simone C
.
23 Febbraio 2024
8,0
As per booking everything was on time and of good food and wine quality...comfortable and homely environment.....We will gladly return
...Modest prices
anna Grr
.
27 Gennaio 2024
10,0
Excellent quality-price restaurant
Marco Lia
.
25 Gennaio 2024
10,0
L'esperienza, indica il giusto compromesso, nella scelta delle materie prime, e la preparazione secondo l'antica arte gastronomica salentina. Una selezione di antipasti degni di nota, compresi i fritti, sempre dorati e croccanti.
Le costata ai ferri, la carne di cavallo "alla pignata", gli involtini di agnello (mboti), erano di ottima qualità e preparati con cura. Il tutto, condido da un atmosfera calda ed accogliente,con il camino sempre acceso, e tutte le attenzioni del personale. Insomma, Lucio Nocera, resta ancora oggi, un riferimento di convivialità e tradizioni, nel regno dell'eno-gastronomia sannicolese .
Non per ultimo, ma altrettanto degno di nota, il rapporto qualità - prezzo, che di questi tempi, non è affatto scontato. Consigliata la prenotazione, soprattutto nel fine settimana.
676ezioc
.
29 Novembre 2023
10,0