This place deserves even more than 5 stars. The owner is exquisite as is the pizza chef. There were a lot of people but we really didn't wait long. Good and precise.
Now let's talk about pizza.
A UAO indeed! 👏 You have to eat it to understand.
A fabulous product!
Light and above all yummy!!!
When we return to Turin, an obligatory stop.
Gessica Dangelo
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02 Aprile 2024
10,0
Perfect pizza napoletana. Very simple setting, very recommended!
Roberto Olivazzo
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01 Aprile 2024
10,0
Delicious pizza and reasonable prices, also highly recommended for a quick lunch!
Tiziano Vitali
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29 Marzo 2024
10,0
The pizzas are very good, and the guys at the restaurant are very attentive and nice!!
Felipe Rey
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29 Marzo 2024
10,0
For lovers of Neapolitan pizza. Perfectly leavened dough, top quality ingredients, perfect preparation and flame cooking. Let's add the imagination of the pizza chef in creating very successful gourmet pizzas. Too bad it's only a takeaway place, so even if you can consume it on the spot, you eat on arranged tables and the pizza is offered in the box, which makes it instantly lose its fragrance. If it becomes a full-fledged place, the other pizzerias will have a great opponent.
Andrea Riscaldina
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28 Marzo 2024
10,0
Amazing pizza! I had one I would call the carbonara pizza (pizza with carbo creme). Must try, especially if you like carbonara and you're not from Italy, because you're most likely not going to be able to get this anywhere else.
Ark an
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28 Marzo 2024
10,0
Really good pizza, super friendly staff
Federico Valenza
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25 Marzo 2024
10,0
great pizza and very friendly staff.
advised
Gianni Moranzulla
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22 Marzo 2024
10,0
Bella scoperta qui a Torino visto che non tutte le pizzerie a Torino hanno il forno a legna e sanno fare la pizza napoletana, a pochi passi da casa abbiamo scoperto questa pizzeria, la pizza buona, il cornicione come solo a Napule' o sann da, carino locale, simpatico il proprietario bella bella scoperta se si vuole mangiare la PIZZA
monica7479
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13 Marzo 2024
8,0
Siamo stati in questa pizzeria sabato sera.
Iniziamo a dire che non è la classica pizzeria, non troverete tavoli ma due banchi lunghi potervi accomodare.
Abbiamo preso una UÀO che Bufala ed una Capatosta: pizze un pelo piccole, ma davvero molto buone sia per ingredienti, sia per l’impasto che per la cottura.
Prezzi onestissimi.
Servizio quasi nullo, ma per il semplice motivo che la “cucina” non è a vista ma praticamente davanti al tuo posto, puoi tranquillamente vedere come viene fatta la tua pizza, molto bello e divertente.
Consigliato
domenicob485
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23 Gennaio 2024
10,0