La Tana dei Ghiotti In Campi bisenzio

8,7

Basado en 249 opiniones encontradas en 2 webs


1.7
3.7
5.7

tend

1
Di 110
in Campi bisenzio
1
Di 52
di cucina Italiana in Campi bisenzio

I clienti commentano i loro piatti di...

ragu semplice pasta carne

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 219 9.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 35 9
What to say? A modest entrance on the main street of Campi, you won't notice if you don't enter. But if you get in then it's difficult to get out. The small and cozy atmosphere is beautiful, the cuisine is excellent with typical but also varied dishes thanks to the owner's experiments. The almost open kitchen and the visits to the room by the "chef", who is also a motorcyclist, are pleasant. Not perfect because he has a Harley and not a Guzzi. In short: a place to visit regularly
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28 Marzo 2024
10,0
The food isn't bad. friendly attitude
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18 Marzo 2024
10,0
We went yesterday to eat in this cute, intimate restaurant. We highly recommend it for the nice, smiling and knowledgeable staff and for the truly delicious food. We will definitely be back soon.
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17 Marzo 2024
10,0
Sembra quasi di essere a casa piuttosto che in una trattoria. Il locale è piccolo e il bagno, situato al piano di sopra e non accessibile per disabili. Ho mangiato un buon piatto di mezze maniche al pomodoro, cucinate con una vellutata di pomodori che era gustosa. Non ho potuto fare a meno di notare che appena si varca la soglia del locale si è avvolti dall'odore di cibo, a discapito dei vestiti, poiché la cucina è direttamente adiacente alla sala e la porta rimane costantemente aperta. È stato anche sorprendente vedere che la cassa si trova in cucina, una situazione che non avevo mai visto. La valutazione per il cibo è buona, un po’ meno per la gestione, per il locale e l’aerazione.
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16 Marzo 2024
8,0
rustic and familiar environment seasoned with excellent cuisine.
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09 Marzo 2024
10,0
Very small restaurant in the center of Campi Bisenzio. Few dishes but traditional and very tasty and plentiful combined with the friendly and friendly service of the owner made my lunch truly pleasant The price is very honest! I'll be back to try the sheep, a true must of Campigian cuisine
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05 Marzo 2024
10,0
Really good and quality food! The portions are quite generous. The place is small and homely, so you need to book. The staff is friendly and approachable. My wife and I had a great time. The workhorse is sheep: whether stewed or ragù on pasta, I have rarely eaten it so good! Super recommended!
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29 Febbraio 2024
10,0
Abundant dishes and excellent quality.
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15 Febbraio 2024
10,0
Small and informal, but welcoming restaurant. You come in and you feel at home. Simple and good cuisine. Is worth
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06 Febbraio 2024
8,0
Mi sono fermato per un pranzo di lavoro veloce. Da fuori non mi ispirava molta fiducia ma mi ha convinto il vedere la cucina da fuori. Il persona super disponibile e cordiale ha completato il tutto. Menù semplice ma cucina bene. Servizio rapido. Ambiente semplice e di dimensioni ridotte. Dovete parcheggiare in altre vie, davanti e' praticamente impossibile. Pagamento con carta di credito senza problemi.
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14 Ottobre 2023
8,0

Ristoranti simili a Firenze

8,7
1777
Recensioni

Fattoria Rossi Firenze

05/04/2024: Great restaurant in the center of Florence. We ordered a mixed cheese and sausage board, parmiggiano tartufo pasta, carpaccio di lonza e parmigiano, pinsa David and a hamburger (very good, by the way). A success.
05/04/2024: A hidden gem. Scrumptious carbonara!
8,7
647
Recensioni

Osteria di Passignano

24/03/2024: We go once a year to this magnificent place in the heart of Chianti for my partner's birthday and, for us, it has become a special place... The staff is very well trained and the service is attentive and discreet. Each dish is a unique experience starting from the appetizers with which we were welcomed; the vegetables come from their land and, for the wines, we relied on their excellent sommelier. I wanted a rosé and was recommended Antinori's Furia, which accompanied cooked and raw carrots, caviar and roe deer. We also chose a selection of cheeses and, to finish, I tasted the dessert with three proposals based on lemon creme brûlée and citrus fruits. Exquisite food and wines; the dining room staff is the added value.
11/03/2024: Saying "starry" is not necessarily a guarantee of eating well, but at Osteria di Passignano this is the case. I was there last time more than 10 years ago and since then everything has changed and changed for the better, even in starred restaurants it is rare for all the dishes to be absolutely spot on. In addition to this, the place is very nice and the staff very kind, really recommended.

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