26/03/2024: Local adjacent to the Porta Nuova of Marsala; with internal and external tables; typical Sicilian cuisine, "like grandma's", Gioacchino and Massimiliano, respectively owner and maitre d' of the restaurant, tell us, and after having had lunch and tasted three splendid local wines in the evening, we can believe them; excellent quality, low prices, and a complimentary in-depth chat on the history of Marsala wine by Massimiliano, a passionate and cultured person.
As a culinary tip, the marinated and fried sardines are not to be missed! As a wine, Marsala Vergine, there is no doubt!
Amedea & Aldo - Cremona
26/03/2024: Locale adiacente alla Porta Nuova di Marsala; con tavoli interni ed all’esterno; cucina siciliana tipica, “come quella della nonna”, ci dicono Gioacchino e Massimiliano, rispettivamente proprietario e maitre del locale, e dopo aver pranzato e degustato alla sera tre splendidi vini locali, possiamo credergli; qualità ottima, prezzi bassi, ed in omaggio una approfondita chiacchierata sulla storia del Vino Marsala, da parte di Massimiliano, persona appassionata e colta.
Come consiglio culinario, imperdibili le sarde marinate e fritte! Come vino, Marsala Vergine, non ci sono dubbi!
Amedea & Aldo - Cremona