Very kind staff. You eat on the tables displayed in the street. Beautiful place. Very good food.
Predrag G.
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07 Aprile 2024
10,0
Cozy place, friendly staff and excellent cuisine. Had a wonderful experience with the whole family!! Highly recommended!!!
Paolo Frosali
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18 Febbraio 2024
10,0
We ate there for lunch with friends so we were able to try several things on the menu.
As a starter we shared a Tuscan appetizer and livers with fennel (they would be a second course but we took them as an appetizer), both very good. Then they made themselves available to make us a trio of first courses, all based on pici but with three different sauces: with garlic, anchovies with pesto and bread crumbs and with wild boar ragù. All three were good, I preferred the second among the first.
Advised!
Luca Turone
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11 Febbraio 2024
10,0
Very familiar place, excellent food for quality/price ratio. I will definitely return, creme brulee worth 10, found by chance. I HIGHLY RECOMMEND IT
DANIELA SANTI
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04 Febbraio 2024
10,0
Very pleasant small restaurant, quality food, friendly service
carlo a. perucci
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25 Gennaio 2024
8,0
We were in a large group, everything went very well and quickly. We ate very well.
Stephanie Ortenburg
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21 Gennaio 2024
10,0
Come si capisce dal nome è una trattoria aperta dal tempo delle guerre coloniali, circa un secolo fa. Piccola spartana, essenziale, decorata con réclame di gelati degli anni '60: se cercate la location perfetta non è il vostro caso. Ma mangiare..che buono! Buoni i pici coll'aglione, le tagliatelle sul cinghiale, la ribollita, la trippa, il peposo, condito dall'entusiarmo e dalla simpatia del proprietario. Per noi è stata proprio una bella serata!
Mauro133
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08 Gennaio 2024
10,0
Had lunch in this simple trattoria on January 2, 2024, we took the Toscanacciò platter, some took the pici, some the tagliatelle. I must say everything was delicious, exceptional hospitality, available and attentive even towards two people with celiac disease, excellent price and quality!
Samanta Appetito
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03 Gennaio 2024
10,0
Ho mangiato una trippa alla fiorentina che era davvero superba
Matteo Bartolini
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30 Dicembre 2023
10,0
Non è il posto per chi cerca un ambiente moderno, curato né tantomeno sofisticato. L'ingresso non ha neppure l'insegna, la toilette è minuscola. La stanza mi ha ricordato la cucina alla buona delle vecchie case ed in realtà quello è; già dal nome si capisce l'epoca, questo ristorante è proprietà della stessa famiglia da un centinaio di anni ed ha mantenuto in sala l'impianto originale; ovviamente in cucina c'è stato un avvicendamento generazionale familiare. Il menù è strettamente del territorio, con piatti veramente buoni e belle porzioni; l'accoglienza è gentile e familiare. I casi "complicati" (vegani, vegetariani e compagnia bella) penso che non si troverebbero benissimo ma per il resto è un buon indirizzo.
Paola B
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06 Novembre 2023
8,0